Holbæk kommune.

IOT og Holbæk kommune er gået sammen om at forbedre indeklimaet.

Hvad siger Holbæk kommune?

Holbæk Kommune: Data – også til det politiske lag

’Vi har valgt at arbejde med RoomAlyzer, fordi vi gerne vil lægge fokus på indeklimaet og give medarbejderne de bedste betingelser. Men vi vil underbygge det med data, så vi ikke udelukkende baserer indsatsen på forskellige følelser og fornemmelser hos de mennesker, der er i vores lokaler.
Allerede nu har vi haft en sag med en administrationsbygning, hvor vi havde fået henvendelser med mistanke om, at der måtte være for meget CO2. Da vi målte, kunne vi se, at det var ikke tilfældet, og dermed kunne vi lukke den sag på en god måde.
Omvendt har vi også bygninger, hvor der er plads til forbedring, og her handler det ikke kun om at vise medarbejderne data, men også om at gøre vores politikere opmærksomme på indeklimaet i blandt andet skolerne. De har jo ikke deres daglige gang i klasseværelserne, og der kan vi bruge data til at løfte indeklima-problematikker op på politisk plan. Det bedste ville være, hvis vi kunne renovere alle bygninger og opsætte mekanisk ventilation alle steder, men vi skal også overholde nogle budgetter, og her hjælper RoomAlyzer os med at prioritere, hvor vi skal sætte ind først.’

Bastian Westphal Helweg, energimedarbejder
Vækst og Bæredygtighed, Holbæk Kommune

Flere cases.

Læs flere af vores cases her

Vejen Kommune.

Vejen Kommune oplevede at få klager omkring indeklima og havde svært ved at konkludere på: Hvad er fakta, og hvad er følelser?

Boligselskabet Sjælland.

Boligselskabet Sjælland oplevede udfordringer med at kunne dokumenterer ændringerne i indeklimaet før og efter renovationer af bygninger og lejligheder.

Dansk Industri.

Det batter på bundlinjen