RoomAlyzer - noget af teamet på tur
RoomAlyzer - noget af teamet på tur

IoT Fabrikken er et team af mennesker med mange års erfaring og hang til nybyggeri. Vi bygger både hardware og software, og vi er et af de få steder, hvor du kan købe komplette IoT-systemer.

Når vi leverer en løsning til dig - hvad enten det er til indeklima, space management, rengøring eller en blanding - skal du ikke ud og købe noget andre steder. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvordan du kommer i gang: Vi gør meget ud af opstart og oplæring, og vi svarer altid hurtigt på support-henvendelser.

Et erfarent team - der hele tiden får nye ideer

Teamet i IoT-Fabrikken

Mikkel Fischer
Mikkel Fischer

Mikkel Fischer, Partner
HD(r). Mikkel er fabrikkens økonomimand med mange års erfaring fra erhvervslivet. Han har derudover et indgående kendskab til arbejdet med IoT-teknologi og de enkelte komponenter i vores hardware.

Jon Wichmann
Jon Wichmann

Jon Wichmann, Partner
Cand.merc.dat. Iværksætter med mere end 25 års erfaring inden for internetbaserede systemer. Har tidligere været hovedmand bag virksomhederne DIBS A/S og eSmiley A/S.

Katja Kafling
Katja Kafling

Katja Kafling, Kommunikation
Cand. mag i engelsk og filosofi. Mere end 20 års erfaring med kommunikation for virksomheder og redaktioner. Tidligere journalist, redaktør og vært hos TV2 ØST.

+45 2713 1040
kaf@iot-fabrikken.com

Lars Qvistgaard, Kommerciel direktør
Lars har arbejdet med salg, strategi og ledelse næsten hele sin karriere. Senest kommer han fra et job som Area Sales Director i Diversey. Han drives af at lytte, skabe stærke team og vækste.

+45 9399 4060

lsq@iot-fabrikken.com

Lars Wichmann
Lars Wichmann
Dorthe Deleuran
Dorthe Deleuran

Dorthe Deleuran, Salgschef
Dorthe har arbejdet med salg og facility på flere niveauer i en årrække. Hun brænder for det gode indeklima, energioptimering og space management, der understøtter en bedre hverdag.

+45 7171 4070
dd@iot-fabrikken.com

Lars Wichmann, Partner
Cand.Silv., PhD. Programmør med mere end 15 års erfaring i at bygge internetbaserede systemer. Lars er hovedmanden bag udviklingen af fødevaresikkerhedssystemet eSmiley A/S.

Charlotte Bangsø, Salgskoordinator
Charlotte har arbejdet med alle aspekter af kundeservice og internt salg i næsten 30 år. Hun holder meget af samarbejdet med driftsfolk og har blandt andet en fortid indenfor møbler, lys og solafskærmning.

+45 7171 4080
cb@iot-fabrikken.com

Cille Rask, Piccoline
Cille blev student fra Himmelev Gymnasium i juni 2023 og er vores piccoline. Hun står for forplejning og pakker og hjælper også med implementering og meget andet - altid med energi og dedikation.

+45 7171 8090
cille@iot-fabrikken.com