Et erfarent team - der hele tiden får nye ideer

RoomAlyzer - noget af teamet på tur
RoomAlyzer - noget af teamet på tur

IoT Fabrikken er et team af mennesker med mange års erfaring og hang til nybyggeri. Vi bygger både hardware og software, og vi er et af de få steder, hvor du kan købe komplette IoT-systemer.

Når vi leverer en løsning til dig - hvad enten det er til indeklima, space management, rengøring eller en blanding - skal du ikke ud og købe noget andre steder. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvordan du kommer i gang: Vi gør meget ud af opstart og oplæring, og vi svarer altid hurtigt på support-henvendelser.

Teamet i IoT-Fabrikken

Mikkel Fischer
Mikkel Fischer

Mikkel Fischer, Partner
HD(r). Mikkel er fabrikkens økonomimand med mange års erfaring fra erhvervslivet. Han har derudover et indgående kendskab til arbejdet med IoT-teknologi og de enkelte komponenter i vores hardware.

Katja Kafling
Katja Kafling

Katja Kafling, Kommunikation
Cand. mag i engelsk og filosofi. Mere end 20 års erfaring med kommunikation for virksomheder og redaktioner. Tidligere journalist, redaktør og vært hos TV2 ØST.

+45 2713 1040
kaf@iot-fabrikken.com

Lars Wichmann
Lars Wichmann

Lars Wichmann, Partner
Cand.Silv., PhD. Programmør med mere end 15 års erfaring i at bygge internetbaserede systemer. Lars er hovedmanden bag udviklingen af fødevaresikkerhedssystemet eSmiley A/S.

Charlotte Bangsø, Internt salg
Charlotte har arbejdet med alle aspekter af kundeservice og internt salg i næsten 30 år. Hun holder meget af samarbejdet med driftsfolk og har blandt andet en fortid indenfor møbler, lys og solafskærmning.

+45 7171 4080
cb@iot-fabrikken.com

Dorthe Deleuran
Dorthe Deleuran

Dorthe Deleuran, Salgschef
Dorthe har arbejdet med salg og facility på flere niveauer i en årrække. Hun brænder for det gode indeklima, energioptimering og space management, der understøtter en bedre hverdag.

+45 7171 4070
dd@iot-fabrikken.com

Oliver Benjamin Andersen, Salgskoordinator
Oliver har arbejdet med salg i hele sit arbejdsliv. Samtaler med andre mennesker er noget af det, han holder allermest af. For Oliver handler salg om relationer og om at være nysgerrig på kundens behov.

+4593941894

oa@iot-fabrikken.com

Jon Wichmann
Jon Wichmann

Jon Wichmann, Partner
Cand.merc.dat. Iværksætter med mere end 25 års erfaring inden for internetbaserede systemer. Har tidligere været hovedmand bag virksomhederne DIBS A/S og eSmiley A/S.