Rengøring

Mere kvalitet for pengene

  • Sensorer helt uden bøvl: Hænges op og aktiveres - og du er i gang.

  • Optimeret rengøringsplan: Læg en skræddersyet plan, der tager højde for, hvor ofte lokaler og borde egentlig bliver brugt.

  • Heatmaps, alle kan bruge: Med en tablet i hånden kan assistenten via et enkelt farvesystem se, hvad der skal gøres rent først. Det gør din rengøring mere effektiv, ligesom du og dit rengøringsteam sparer tid ved at skifte en slavisk plan ud med dynamiske data.

  • Enkle rengøringslister: RoomAlyzer kan sende dig en hitliste, der viser præcis hvilke faciliteter der bliver brugt mest og mindst. Du kan lave intelligent rengøring, hvor du styrer ressourcer, penge og tidsforbrug.

  • Overblik over alle typer lokaler: Overblik over alle typer lokaler: Mødelokaler, toiletter, kontorer og alle andre steder, hvor dine ansatte eller kunder færdes.

  • Intet max på antal brugere: Systemadgang og data kan deles med ligeså mange mennesker, som du har brug for. Kan både bruges af interne og eksterne rengøringsleverandører.

  • Bruges f.eks på offentlige toiletter, i haller og foreningslokaler, i kontorfællesskaber, i private virksomheder, på skoler og faktisk hvor som helst, hvor dine ansatte, studerende eller kunder opholder sig og bruger lokalerne.

  • Systemet dokumenterer, at rengøringen har været der. Slut med at diskutere, hvor meget eller hvor lidt, der reelt bliver gjort rent.

RoomAlyzer Heatmap - Rengøring
RoomAlyzer Heatmap - Rengøring

Din datadrevne og optimerede rengøring starter her

RoomAlyzer-systemet indeholder et praktisk og enkelt rengøringsmodul, der kan bruges af både rengøringsledere og rengøringsassistenter. Det består af sensorer og data, der viser, hvor meget og hvornår de forskellige faciliteter er i brug. Vi kan visualisere data på både bygnings-, område-, lokale- og skrivebordsniveau.

Som leder giver modulet dig redskaberne til at optimere din rengøringsplan og lægge hovedfokus på en effektiv og kvalitativ rengøring, der bygger på brug og behov. Som assistent får du en enkel og overskuelig plan i hånden, der viser dig, hvad der skal gøres rent hvornår.

Med vores rengøringsmodul følger:

Dokumentation for rengøringen - for både leverandør og modtager

Uanset om du er rengøringsleverandør eller den, der køber rengøringsydelsen, er det en fordel, at rengøringen kan dokumentere, at den har været de steder, der er aftalt, på det rette tidspunkt.

Med RoomAlyzer-systemet kan du bede assistenterne om at scanne QR-koden på sensorerne. Det er helt enkelt og kræver bare en telefon med indbygget kamera. I det hele taget er rengøringsmodulet lagt an på, at det skal være så let som muligt for assistenterne at bruge.

RoomAlyzer til rengøring
RoomAlyzer til rengøring

Sådan fungerer vores rengøringsmodul i praksis

1. Gennemgang: Du starter altid med at få en grundig gennemgang af os i IoT Fabrikken, så du ved præcis, hvordan sensorerne fungerer, og hvordan du aflæser data i systemet. Derefter er der løbende support, hvor vi hjælper dig, hvis der opstår spørgsmål.

2. Opsætning: Du sætter sensorer op der, hvor du gerne vil måle. Alle sensorer er trådløse, og derfor er opsætningen hurtig og enkel, og du bruger ikke dine penge på at trække kabler. Vi kan også bistå med opsætningen, hvis du har mange sensorer.

3. Plantegninger og kort: Inde i systemet lægger vi dine plantegninger og kort og placerer de fysisk opsatte sensorer på dine tegninger. Så har du fuldt overblik over, hvad du måler, og hvor du måler.

4. Indsamling af data: De fleste kunder måler herefter i et stykke tid, f.eks. 3 til 6 måneder, så de får data nok til at kunne lægge en ny og optimeret rengøringsplan, der tager højde for, hvad der reelt bliver brugt mest og hvornår.

5. Email til assistenter: Hvis de herefter gerne vil køre rengøringen efter data på daglig basis, klikker de email-funktionen til i systemet, så assistenterne får besked på, hvad der skal gøres rent hvornår.

6. Rengøring efter heatmap: Mange vælger også at bruge heatmap-funktionen, hvor assistenten med enkle farvekoder kan se på en tablet, hvad skal gøres rent hvornår.

Bedre hygiejne på din arbejdsplads - effektiv rengøring hjælper

Effektiv rengøring på arbejdspladsen er afgørende for at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere. Hvis rengøring er nyt for dig, kan du komme langt med disse tips:

Udarbejd en rengøringsplan: En rengøringsplan bør indeholde en liste over alle områder, der skal gøres rent og hvor ofte de skal gøres rent med hvilke redskaber og produkter. Det er også vigtigt at vide, hvem der er ansvarlig for rengøringen.

Brug de rigtige rengøringsprodukter: Det er vigtigt at bruge de rigtige rengøringsprodukter for at rengøre arbejdspladsen effektivt. Brug produkter, der er velegnede til den overflade, der skal rengøres, og som er sikre og som ikke indeholder stoffer, der skader mennesker og miljø.

Gør regelmæssigt rent: For at holde arbejdspladsen ren og sikker er det vigtigt at gøre rent regelmæssigt. Hyppigheden af rengøringen afhænger af mængden af trafik på arbejdspladsen og den type arbejde, der udføres på arbejdspladsen.

Rengør grundigt: Når du gør rent, skal du være grundig og rengøre alle overflader grundigt. Sørg for at nå alle kroge og hjørner og brug værktøj, der kan fjerne snavs og bakterier fra overfladen.

Et ofte overset rengøringstip!

Vask hænder og reducer smittespredning på arbejdspladsen.

Vask dine hænder regelmæssigt: En vigtig måde at holde din arbejdsplads ren og sikker på er at vaske dine hænder regelmæssigt. Brug vand og sæbe og vask dine hænder i mindst 20 sekunder.

Hvorfor skal du vælge IoT Fabrikken til din datadrevne rengøring?

Vi har ry for at være gode til at samarbejde, og RoomAlyzer til rengøring er kendt for at være en særdeles enkel og brugervenlig IoT-løsning. Den er designet til at give dig en helt ny tilgang til rengøring og vedligeholdelse. Med stabile sensorer og intelligent software kan vi analysere dit rengøringsbehov og give dig den mest effektive og tidsbesparende rengøring. Opsætningen er nem og ligetil.

Med vores RoomAlyzer kan du overvåge og kontrollere rengøringen af dine lokaler fra hvor som helst - når som helst. Det er det gode ved en IoT-løsning. Du kan følge med i, hvor meget tid der bruges på rengøringen, og i hvor godt resultatet er. Dette giver dig muligheden for at optimere din rengøring og reducere omkostningerne, samtidig med at du får en mere effektiv rengøring.

Miljøvenlig rengøring på kontoret ved hjælp af data og sensorer

Vi ved, at det er vigtigt for dig at have et rent og sundt miljø på din arbejdsplads, og vi kan bistå dig med at opnå det på en måde, der er datadreven og derfor effektiv.

IoT er også en miljøvenlig løsning. Ved at bruge vores teknologi kan du reducere energiforbruget, minimere tidsforbruget og i sidste ende øge din bæredygtighed. Du kan spare køreture og undlade at bruge energi på at gøre noget rent, der slet ikke har været brugt. 

Vi vil kort sagt gerne hjælpe dig med at få en hverdag, der er lettere og mere produktiv - og renere.